CEEVEE Leather Open

Duitsland,

Het CEEVEE Leather open van de Pro Golf Tour word gepeeld vlak onder Frankfurt. Dit toernooi werd 2 dagen na het Nationaal open matchplay gespeeld. Hierdoor is er geen tijd geweest om een oefenronde te spelen.

De eerste dag speelde ik heel goed maar doordat ik 1 stomme fout maak op hole 16 koste mij dit een acceptabel resultaat. Door nog een paar slagen te verliezen op de 2de 9 holes maakte ik uiteindelijk 74 +2. Dag twee werd vertraagd door een flinke onweersbui. De baan was al nat maar nu helemaal. Gelukkig had dit geen effect op mijn spel. De ronde begon goed met -2 na 2 holes wist ik dat dit wel eens mijn dag kon worden. Helaas bleef het bij -2. Met een score van lvl par na 2 dagen stond ik 5 slagen achter op de leiders. Ronde 3 begon ik niet best met een bogey op hole 1 zag de dag er niet lekker uit. Maar die draaide heel snel om met birdies op hole 2,3 en hole 5 stond ik -2. Deze werd nog groter toen ik op hol 11,12,16 en 17 birdie maakte voor een totaal van -5. Dit zorgde ervoor dat ik van plaats 22 naar 4 steeg.

Met dit resultaat ben ik zeer tevreden helaas dat ik de eerste dag wat verspeelde. Hier kan je mee verder spel voelt goed en solide aan.

Volgende wedstrijd is van de PGA Holland op de Wouwse Plantage.

 

met sportieve groet,

Fernand Osther