Monday Tours en 4BBB Kampioenschap

IMG-20160426-WA0000 (1)

2de plaats 4BBB in België

 

De afgelopen weken heb ik 3 wedstrijden gespeeld. Dit waren allemaal 1 dags wedstrijden georganiseerd door de PGA Holland en PGA Belgium.

 

De eerste wedstrijd werd gespeeld op het rijk van Nunspeet een zeer leuke en uitdagende baan. De start van mijn wedstrijd was erg goed. Helaas na een slechte slot van de ronde stond er 76 ( +4) op de kaart voor een gedeelde 5de plaats.

De tweede wedstrijd werd gespeeld op het Heelsumse veld. Het was een dag met veel wind met lastige omstandigheden. Na een openings 9 holes van +1 speelde ik een zeer sterke 2de 9, hierin maakte ik 3 birdies en geen bogeys voor een -2 en uiteindelijk de 1ste plaats.

Wedstrijd drie was een speciale om verschillende redenen. Vooral omdat ik dit samen met mijn coach Florus Josten ging spelen. Het was fourball better ball dus beste score van beide spelers geld als de team score. Reden 2 was omdat het de eerste keer is dat Nederlanders mee mochten doen met dit Belgische kampioenschap.

We hebben samen een super ronde gespeeld met 5 birdies en geen bogey’s helaas zijn we op 1 slag gedeeld 2de geworden. Het was een super ervaring waarin we vooral gelachen en genoten hebben.

De volgende wedstrijd gaat gespeeld worden van 4 t/m 6 mei op de Ypsilon golfclub in Tsjechië.

Tot de volgende update,

 

Fernand Osther