Open Lixus 2013

Marocco April 2013,

De laatste wedstrijd van de Marocco swing. De tijd gaat erg snel lijkt wel gisteren dat ik
aankwam en nu alweer het laatste toernooi op de prachtige baan van Lixus golf resort Larache.
Dit is de langste baan van de trip met enorme greens en veel bunkers op driver afstand. Er is niet
veel lengte verschil in d holes alles holes lijken wel een beetje op elkaar. Maar toch eendownload
geweldige golfbaan

1ste ronde
De ochtend was er geen wind maar ik speel smiddags en met een flinke puist wind maakt het de baan niet makkelijk. Dat merkte ik ook wel met +1 na 9 niet slecht maar kon beter. Dat lukte me zeer zeker de tweede 9 met -4 een totaal van -3 en gedeeld 2de plek zeer tevreden.

2de ronde
Spel was zeer goed miste geen fairways en maar 2 greens dat leverde 1 bogey op en maar 1 birdie. Dat laatste is jammer want er waren kansen genoeg ik kreeg ze er jammer genoeg niet in. 72 level par was het resultaat niet slecht maar je wint er niks mee ten opzichte van de concurentie. Morgen laatste ronde 2 achter de leiders het kan.

3de ronde
Weer een zeer sterk begin van de ronde kon er alleen mijn stempel niet op drukken met maar 3 birdies
1 bogey en 1 double bogey voor level par een teleurstellende ronde zo voelde het. Bij het teken van
mijn kaart bleek ik gedeeld 3de te staan dat werd uiteindelijk alleen 3de. Super resultaat dat maakte
een super goed gevoel met steady golf een top 3 notering halen geweldig.

Door deze goede 3 weken ben ik van plaats 28 in de ranking naar 15 gestegen. het doel is weer
een stapje dichterbij gekomen. Het volgende toernooi is Green Eagle Classic, in Winsen Duitsland.

Groeten,

Fernand Osther